Kandidaten

kandidaten

Green Career Consult bemiddelt kandidaten die hun talenten willen inzetten binnen de Agri, Food en Groene Ruimte.  De meeste kandidaten met wie wij duurzame contacten onderhouden hebben een bachelor of master studie afgerond in Nederland aan een Agrarische Hogeschool of Wageningen Universiteit. Maar ook professionals met andere HBO of Universitaire opleiding zijn van harte welkom. Onze kandidaten hebben nadrukkelijk de wens hun loopbaan voort te zetten binnen de Agri, Food en Groene Ruimte in Nederland of daarbuiten.

Onze actieve benadering, goede kennis van de markt en uitgebreid netwerk onder potentiële werkgevers zorgen ervoor dat  we u als kandidaat uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij bieden u een scala van diensten aan op het vlak van Recruitment & Loopbaan coaching waarmee u als kandidaat uw voordeel kunt doen.

Wij werken professioneel en kiezen voor een informele en mensgerichte maar ook zakelijk aanpak.
Wij vinden het belangrijk om kandidaten duurzaam te bemiddelen naar een plaats op de arbeidsmarkt die echt past en blijven ook na plaatsing van onze kandidaten graag betrokken.  Maak vrijblijvend een afspraak om met ons te spreken over uw loopbaan!

Informatie inwinnen en solliciteren

Op deze website treft u een overzicht van alle vacatures aan. Voor elke vacature kunt u telefonisch en per e-mail nadere informatie inwinnen bij de desbetreffende consultant. Daarnaast kunt u zich via een open sollicitatie inschrijven bij Green Career Consult of direct solliciteren op één van onze vacatures.