Recruitment

kandidaten

Recruitment en werkwijze

Green Career Consult is sterk in recruitment van ervaren Agri, Food en Groene Ruimte professionals, bachelors en masters. Green Career Consult gaat voor u op zoek naar de best passende kandidaten voor de invulling van uw vacature. Wij doen dat op een persoonlijke manier. Wij luisteren naar uw wensen en kennen onze kandidaten. Zo brengen wij een goede match tot stand!
U bent op zoek naar nieuw talent.
U bent werkgever en zoekt medewerkers die werkelijk het verschil maken. U stelt hoge eisen aan uzelf, aan uw bedrijf en dus ook aan uw toekomstige medewerker, de adviseur die u inhuurt of de interim-manager op een sleutelpositie in uw organisatie. U zoekt talent!
Wij vinden de medewerker die bij u past!
Talent is het kernwoord van Green Career Consult. Wij vinden het talent dat aanvullend is voor uw organisatie, zodat mensen elkaar inspireren, van elkaar leren en nieuwe concepten en afzetmarkten creëren. Die talenten ontmoeten wij in ons grote en specialistische netwerk in het hoogopgeleide segment (HBO/WO). Man en vrouw, jong en oud, specialisten en managers: het is onze uitdaging om voor u de beste en meest passende mensen te vinden.

Onze werkwijze

 1. Opdracht
  Wij maken kennis met uw organisatie en bespreken de ontstaansgeschiedenis van uw vacature. Past de vacature in het profiel van ons bureau, dan stellen wij een organisatie- en functieprofiel op. U ontvangt een opdrachtbevestiging met werkwijze, planning en evaluatiemomenten. Na akkoord starten wij het recruitment proces. Wij willen ten minste twee en bij voorkeur drie kandidaten aan u voorstellen.
 2. Voorselectie
  Wij verzamelen kandidaten door de inzet van file search, advertentie search, direct search & executive search. Door selectiegesprekken, competentietest en het natrekken van referenties selecteren wij de meest geschikte mannen en/of vrouwen. Deze dragen wij aan u voor. U bepaalt welke kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.
 3. Selectie
  Wij nodigen de geselecteerde kandidaten uit voor een gesprek met uw bedrijf. Doorgaans zijn wij als procesbegeleider bij het eerste gesprek aanwezig. Wij blijven betrokken bij gesprekken tot de kandidaat is aangesteld. Wij adviseren bij het arbeidsvoorwaardelijke deel. Ook kunnen wij (extern) assessment organiseren.
 4. Afronding
  De werving- en selectieprocedure sluiten we af met een evaluatie. Na drie tot vier maanden nemen wij contact met u én met de geplaatste kandidaat op om ervaringen door te spreken. Wij bieden ook een garantieregeling aan voor opdrachtgevers, meer hierover leest u in onze  algemene voorwaardenselectie