Overige Dienstverlening

1. Detachering van Agri, Food en Groene Ruimte professionals.

Wanneer detachering?
Detachering is een goede manier om tijdelijke functies of functies op projectbasis in te vullen. Denkt u aan functies als projectleiders, expats of specialisten in diverse sectoren.

Waar vinden we kandidaten?
Green Career Consult beschikt over een bestand van kandidaten die bewust op zoek zijn naar tijdelijke functies. Wij beschikken over de juiste contacten en we zetten effectieve wervingsmethoden in om geschikte detacheringskandidaten aan onze opdrachtgevers voor te stellen.

Green Career Consult: betrokken en professioneel!
Tijdens de klus onderhouden we contact met opdrachtgever en kandidaat. We hanteren aansprekende tarieven.

2. outplacement

Maatwerk in outplacement
De zoektocht naar een nieuwe baan brengt onzekerheid met zich mee, maar biedt ook kansen en perspectieven. Op verzoek van de werkgever of van een kandidaat begeleiden we ervaren Agri, Food en Groene Ruimte professionals, die niet meer passen in hun huidige functie of bij de strategie van het bedrijf, positief en gemotiveerd naar ander passend werk. Als bureau binnen de Agri, Food en Groene Ruimte zijn we daar redelijk uniek in.

Green Career Consult levert maatwerk, kent de arbeidsmarkt voor Agri, Food en Groene Ruimte professionals en kijkt terug op een behoorlijk aantal succesvolle transities.

3. Assessments

Green Career Consult kan op verzoek in goede samenwerking met gerenommeerde bureaus die tevens affiniteit hebben met Agri, Food en Groene Ruimte, verschillende testen laten uitvoeren door erkende psychologen. Deze psychologen werken volgens de beroepscode van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).
Op deze manier testen wij objectief en extern de geschiktheid van kandidaten in selectieprocedures voor bepaalde functies. Ook voeren wij tests uit in het kader van loopbaanoriëntatie, potentieelbepaling of sterkte-zwakte analyse om competenties en ontwikkelpunten in kaart te brengen. Zowel kandidaten als organisaties kunnen een beroep op deze dienstverlening. Wij hanteren zeer scherpe tarieven!

Bladdruppel website