Recruitment

selectie

Bent u ambitieus, nieuwsgierig, een professional en op zoek naar een nieuwe baan in de Agri, Food en Groene Ruimte? Green Career Consult helpt!

Recruitment voor ervaren Agri, Food en Groene Ruimte professionals, bachelors en masters.
Green Career Consult staat bekend als een betrouwbaar, professioneel, betrokken en deskundig bureau voor Recruitment en Loopbaan coaching. Wij richten ons uitsluitend op de Agri, Food en Groene Ruimte. Wij bemiddelen bachelors en masters met veelal minimaal vijf jaar werkervaring die een functie zoeken binnen de branches Agri, Food en Groene Ruimte.
Wij bemiddelen zowel voor aan ons uitbestede vacatures als ook in geval u door middel van een open sollicitatie contact met ons zoekt en u zich wilt oriënteren op de arbeidsmarkt.
Voldoet u aan bovenstaande omschrijving? Schrijft u zich dan bij ons in. Na een zorgvuldige screening nemen wij kandidaten op in ons bestand.

Onze aanpak

1. Gesprek met de kandidaat
Met alle kandidaten die wij opnemen in ons bestand maken wij een afspraak. Gedurende een ongeveer twee uur durend gesprek bespreken wij uw levensloop, zoomen we in op uw loopbaan, uw loopbaanwensen en nemen wij veelal een competentietest af die wij met u bespreken. Zo bouwen wij een dossier op waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

2. Gesprek over de vacature en de organisatie
Of er sprake is van een concrete baan, of dat wij u na een open sollicitatie denken te kunnen voorstellen maakt voor het verdere verloop geen verschil. Altijd vindt een persoonlijk gesprek plaats waarin de vacature en de organisatie worden besproken.

3. Voorstellen aan de organisatie
Is een goede match in zicht dan stellen wij u, in overleg, voor aan een organisatie. Wij doen dat naar aanleiding van een gesprek met de organisatie en het doorgeven van een CV, een motivatiebrief en onze toelichting daarop.

4. De sollicitatie
Neemt de organisatie waaraan u bent voorgesteld de voordracht over dan volgt een sollicitatiegesprek. Meestal zijn wij bij zo’n eerste gesprek aanwezig. Vaak volgen dan nog één of twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Daarna kan de aanstelling een feit zijn.

5. Afronding
Omdat wij het proces zo goed mogelijk willen begeleiden blijven wij bij al deze gesprekken contact onderhouden met u én met onze opdrachtgever. Nadat u eenmaal bent aangesteld blijven wij meer op afstand betrokken. Zo’n drie maanden na indiensttreding nemen wij contact op met u en de organisatie om te informeren naar de gang van zaken.selectie