Internationaal

Production_Carnations_People_6

De arbeidsmarkt wordt steeds internationaler
De Nederlandse arbeidsmarkt in de Land- en Tuinbouw krijgt een steeds internationaler karakter. Agrarische ondernemingen of holding organisaties starten wereldwijd nevenvestigingen of dochterondernemingen om hun concurrentiepositie te versterken en ‘local for local’ de markt te benaderen. De vraag naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers uit EU-landen neemt toe.

De vraag naar internationale kandidaten stijgt
Het vraagt specifieke deskundigheid om medewerkers uit EU-landen en daarbuiten te vinden, te screenen en op het gebied van culturele verschillen (soms ook cultuurshocks) te begeleiden en te informeren. Niet alleen uw bedrijf en de functie moeten aantrekkelijk gevonden worden, maar ook uw regio en land.

Wij helpen u bij het werven van internationale kandidaten
Sinds 2010 helpt Green Career Consult Nederlandse en buitenlandse ondernemingen bij het werven, ontwikkelen en begeleiden van internationaal talent. Wij bekijken met u het land en regio vanuit het standpunt van een betrokken outsider en brengen aspecten als gezondheidszorg, onderwijs, bereikbaarheid en gastvrijheid in beeld.

roos afrika           IMG_0197

Internationale ervaring
Green Career Consult heeft veel ervaring in het bemiddelen van Agri, Food en Groene Ruimte professionals voor Internationale posities (Business Managers, Farmmanagers, Crop Consultants etc.). We bemiddelen internationale kandidaten uit inmiddels meer dan 60 landen (Oost- en Zuid-Afrika, Noord-Amerika, China, Latijns-Amerika, Europa, Oceanië).

Wij bemiddelen in:

  • Buitenlandse kandidaten met een bachelor of master achtergrond in Agri, Food en Groene Ruimte, voor een Nederlands bedrijf met vestigingen in het buitenland
  • Nederlandse kandidaten gezocht door een buitenlands bedrijf voor een vestiging in Nederland (of daarbuiten)

Green Career Consult levert maatwerk, snel en effectief. Wij groeien graag met onze internationaal actieve opdrachtgevers mee!