Ervaringen

Recruitment

“Ik heb de samenwerking met Green Career Consult als zeer prettig en professioneel ervaren. Hun kennis van de sector , ervarenheid, betrokkenheid en prettige omgang maakt dat ik niet meer kan doen dan ze van harte aanbevelen bij iedereen die met hun in contact komt.”
– Peter Wolters,  Sales Manager Nederland, Biosix

 

“Ik heb het contact met Green Career Consult en met Evert Verboom als consultant als erg prettig en professioneel ervaren. Evert is persoonlijk en betrokken. Wij hebben succesvol contact gehad over de functie van Salesmanager Agro bij Sibelco Minerals Europe, waar ik nu inmiddels als weer twee jaar werk met veel plezier.”
-Walter van der Steege, Sales Manager, 44 jaar, Hoger Agrarisch Onderwijs

 

” Via Johan Grootscholten van Green Career Consult heb ik mijn eerste baan gevonden. Johan is erg betrokken, enthousiast, professioneel en snel in communicatie. Hij kijkt niet alleen naar welke vacatures op de website van Green Career Consult staan, maar denkt ook verder welke bedrijven bij jou als persoon passen. Ik raad Johan en Green Career Consult dan ook zeer aan bij groene starters!”

Juultje van der Loo, Quality controller biologische gewasbescherming, 26 jaar, WUR

 

Loopbaantransitie/Outplacement

“Na ontslag bij de Rabobank in 2014 kwam ik in een onzekere periode terecht. Hoe vind ik een andere passende baan in een economisch moeilijk klimaat? Het kennismakingsgesprek met Evert Verboom van Green Career Consult gaf mij meteen het vertrouwen dat hij me verder kon helpen, omdat hij toegankelijk en mensgericht werkt, de agrarische sector goed kent en eveneens in Dronten heeft gestudeerd. Hiermee was hij goed bekend met mijn achtergrond.
De kracht van Evert ligt in het uitdagen en stimuleren om met een open mind de zoektocht naar een andere functie aan te gaan.”
Peter Vos,  Detacheerder bij financiële instellingen, 52 jaar, Hoger Agrarisch Onderwijs