Over ons

21363-010-11 copydefvrij

Green Career Consult

Green Career Consult is een betrokken, deskundige en resultaatgerichte sparringpartner voor haar relaties en kandidaten.
Met een slagvaardig team werken wij vanuit Wageningen, “City of Life Sciences”. De afgelopen jaren hebben wij meermalen aangetoond dat we op uitstekende wijze professionals en organisaties langdurig aan elkaar weten te verbinden. Green Career Consult heeft een heldere groeistrategie en ontwikkelt zich tot een toonaangevende organisatie met een stevig marktaandeel op de Nederlandse markt en met opdrachten zowel binnen Nederland als ook internationaal.

Sinds 2008

Green Career Consult is sinds 2008 een nationaal en internationaal opererend bureau voor Recruitment & Loopbaan coaching, gericht op Agri, Food en Groene Ruimte.

Hoogopgeleide kandidaten

Onze kandidaten zijn hoofdzakelijk HBO-ers en WO-ers (bachelors en masters) die hun loopbaan willen ontwikkelen én succesvol willen zijn binnen deze sectoren.

Agribusiness, Food & Groene Ruimte

Wij richten ons op organisaties die zich rekenen tot de marktsegmenten Agri, Food en Groene Ruimte, die actief zijn in Nederland en/of daarbuiten en waar de kandidaten die wij bemiddelen kunnen werken.

Ervaringen

Lees hier over de ervaringen van onze opdrachtgevers en onze kandidaten.