Ervaringen

Recruitment
Dankzij de  goede kennis van onze markt en de zeer prettige en makkelijke communicatie met de recruiter (Johan) was GCC goed in staat om juist die persoon te vinden die wij nodig hadden. Iemand die uit het vakgebied kwam en qua persoonlijkheid ook goed binnen ons bedrijf past. Met dank”

Jeroen Voorbraak, Country Manager UPL Benelux BV 

Recruitment
“Wij hebben reeds enkele jaren een prettige en constructieve samenwerking met Green Career Consult op het gebied van werving en selectie van met name ervaren commercieel technische medewerkers voor onze organisatie. Green Career Consult stelt zich betrokken en dienstbaar op, zij verdiepen zich serieus in onze organisatie en komen spontaan en op verzoek met kandidaten die bij ons passen en zorgvuldig worden gescreend voordat ze aan ons worden voorgelegd. Green Career Consult communiceert open en helder en blijft betrokken ook nadat kandidaten zijn geplaatst.”

HRM manager landelijk opererende toeleverancier aan de Land – en Tuinbouw

Recruitment
“Door middel van een zeer gedegen voorbereiding vormen de mensen van Green Career Consult ( gedurende onze samenwerking met GCC  werkten wij samen met Evert Verboom) zich een zeer goed beeld van de te werven functionaris. Daardoor zijn zij instaat om de juiste kandidaten voor te dragen en gaat er dus geen kostbare tijd verloren. Tijdens de sollicitatiegesprekken wordt de procedure duidelijk verwoord en terugkoppeling en bijsturing gebeurd zeer discreet. De communicatie met de kandidaten en met ons als opdrachtgever verloopt zeer correct. Dit alles maakt we zeer tevreden zijn met  de  “samenwerking” met Green Career Consult.”

Floré Mulder Verkoopleider Coöperatie De Samenwerking Haastrecht