Interim management

interim management website GCC

Interim management
Organisaties in de Agri, Food en Groene Ruimte hebben steeds meer behoefte aan innovatie, veranderingscapaciteit en flexibiliteit. Zij zijn vaak op zoek naar tijdelijke inzet van hooggekwalificeerde, één-op-één passende kennis en ervaring.

Uitgebreid kandidatennetwerk in de Agri, Food en Groene Ruimte
Door de ruime ervaring en jarenlange aanwezigheid van Green Career Consult in de Agri, Food en Groene Ruimte is ons kandidatennetwerk zeer uitgebreid en is onze focus volledig op uw branche gericht. Interim managers in ons netwerk zijn bekend met organisaties die zich rekenen tot de Agri, Food en Groene Ruimte: handelsbedrijven, toeleveringsbedrijven, verwerkende industrie, onderzoeksinstituten etc. Zij zijn hoogopgeleide professionals (Bachelors en Masters) en hebben een aantoonbare staat van dienst op management-/directieniveau en kunnen ingezet worden voor functies als:

•             Interim kaderfunctionarissen op management en directieniveau
•             Verander- en optimalisatiemanagement
•             Projectmanagement
•             Expertisemanagement

Onze aanpak
Green Career Consult selecteert en kwalificeert vooraf potentiële Interim Managers. Zij hebben uitstekende referenties en een veelzijdige ervaring binnen het eigen specialisme. Dit stelt ons in staat snel en effectief het beste resultaat voor u te bereiken.

Green Career Consult blijft gedurende de uitvoering van de opdracht betrokken op de kandidaat en uw organisatie.