Opdrachtgevers

W&S afbeelding opdrachtgever

Green Career Consult is een nationaal en internationaal opererend bureau voor Recruitment & Loopbaan coaching. Wij richten ons op Agri, Food en Groene Ruimte, omdat wij deze sectoren goed kennen en ons met veel enthousiasme willen inzetten voor organisaties in deze sectoren en de mensen die daar werken.
Green Career Consult is een betrokken, deskundige, toegewijde en resultaatgerichte sparringpartner voor relaties die op zoek zijn naar talent met een bachelor of master achtergrond en relevante werkervaring, die werkzaam willen zijn binnen de Agri, Food en Groene Ruimte. Wij onderhouden duurzame relaties met onze opdrachtgevers en onze kandidaten en hebben een groot en relevant netwerk. Wij zijn professioneel en resultaatgericht en streven er naar kandidaten en organisaties duurzaam aan elkaar te verbinden. Op deze website kunt u zien welke diensten wij u aanbieden op het vlak van Recruitment & Loopbaan coaching.
Wilt u meer weten of nader kennismaken? Neem contact op met één van onze consultants voor een oriënterend en informatief gesprek. Wij staan graag voor uw organisatie klaar!

interim management website GCC