Executive search

Ook voor zwaardere posities vinden wij de juiste kandidaat (Executive search)

Een nieuwe directeur, MT-lid of bestuurder moet, om succesvol te kunnen zijn, heel goed passen bij de strategie, de organisatie, de cultuur, de producten of diensten én de sector. En natuurlijk bij de opdracht die hij of zij meekrijgt.

Hoe komen we aan kandidaten in het Executive search traject?

Green Career Consult beschikt over een bestand van professioneel gescreende kandidaten die in aanmerking willen komen voor zwaardere posities binnen de Agri, Food en Groene Ruimte. Wij treden zeer discreet met kandidaten in contact die een profiel hebben dat aansluit op het wensprofiel dat de opdrachtgever aan ons voorlegt. Wij selecteren en ‘slijpen fijn’ tot een kleine groep van passende kandidaten overblijft.

De aanpak van Green Career Consult

  • Wij spreken met u een periode af waarin we zoeken – Executive search. GCC is in deze periode de enige partij die u helpt bij het invullen van de openstaande vacature.
  • We bespreken uw eisen en wensen en krijgen overeenstemming over de te hanteren Executive search methodiek en de vorm van in dienst treden.
  • We bespreken het traject. Naast de gebruikelijke wegen (netwerk, database en media) benaderen we ook actief kandidaten die hebben aangegeven door ons benaderd te willen worden, en waarvan we weten dat ze excelleren in hun huidige functie. Uiteraard onder uiterste discretie. In overleg met u breiden we de kanalen uit door te adverteren in de diverse media.
  • We zoeken, spreken, screenen kandidaten en stellen deze aan u voor.
  • In overleg met u vindt een assessment plaats.
  • We stemmen het startmoment af.
  • Aan het einde van de proeftijd is er een evaluatiemoment waarin de kwaliteit van de kandidaat wordt besproken.

Green Career Consult levert maatwerk! Onze aanpak is discreet, professioneel en effectief.

Executive search