De Agri&Food Carrièredag vrijdag 16 november

AgriFoodbeurs

Bsc-ers en Msc-ers en andere belangstellenden, willen jullie carrière maken in de agri, food of  groene ruimte?

Bezoek dan de stand van Green Career Consult op vrijdag 16 november tijdens de 2e editie van de Agri & Food Carrièredag in de Jaarbeurs Utrecht. Green Career Consult staat je bij met raad en daad om je verder te oriënteren (en bij jou) passende carrière (loopbaan) keuzes te maken.  Je ontmoet de beste werkgevers uit de sector, je kunt workshops en lezingen van sectorspecialisten volgen en vergroot je persoonlijke netwerk.
Green Career Consult richt zich onder andere op startende MSc en Bsc kandidaten en verleent diensten zoals Recruitment en Loopbaan coaching in Agri, Food en Groene Ruimte.  We zijn in die sectoren gespecialiseerd in vacatures in alle bedrijfsdisciplines van sales & marketing tot productie, kwaliteit, advies, HR en management. Zowel profit als non-profit bedrijven behoren tot onze klanten. Onze consultants hebben jarenlange werkervaring en een uitgebreid netwerk in de genoemde sectoren. Dat is de basis voor het succesvol vervullen van veel uiteenlopende vacatures. Onze betrokkenheid, een degelijke aanpak en inlevingsvermogen bij kandidaten en opdrachtgevers vormen de basis voor succes.

Willen jullie meer weten over onze dienstverlening en heb je behoefte aan concrete loopbaan adviezen of zicht op vacatures die bij jou passen, loop dan even binnen bij onze stand nummer 21.

Kom naar de Agri & Food Carrièredag op 16 november 2018!