Gerard Rasing is per 1 september gestart als Senior Consultant Food & Retail bij Green Career Consult!

Gerard introduceert zichzelf graag als volgt:

Van jongs af aan al een sterke binding met de Food sector en in het bijzonder de Agri-business. Met een open mind heb ik uitgebreid kennis gemaakt met veel facetten op het gebied van productie, handel en Retail in de ultra verse food sector. Kwaliteit en management waren daarbij belangrijke aandachtsgebieden. Om de  bedrijfsmatige kant nog beter te doorgronden heb ik een studie bedrijfskunde gevolgd. Mijn veelzijdige carrière heeft zich vooral afgespeeld binnen de ( Europese) food Retail of was er sterk aan gerelateerd.

Binnen GCC zal mijn aandacht met name uitgaan naar de food-Retail branche. Bedrijven actief op dit gebied, op zoek naar een passende invulling van een of meerdere openstaande management vacatures, laat het me weten. Ik ga er graag mee aan de slag. En potentiële kandidaten, op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie in de food-Retail branche, meld je zelf! Maak jouw uitdaging ook de mijne. Samen vinden we een mooie invulling binnen een bedrijf wat bij je past. Ik ben te bereiken via:

Email gerard.rasing@greencareerconsult.nl

Telefoon +31 (0) 6 437 259 50

Green Career Consult is blij met het aantreden van Gerard die invulling zal geven aan het marktsegment Food & Retail en wij wensen Gerard veel plezier en succes met deze nieuwe uitdaging!

Team Green Career Consult