Kerst- en Nieuwjaarswensen GCC

Beste Kandidaten en Opdrachtgevers,

Met het einde van het jaar in zicht, willen we graag een moment nemen om onze oprechte dankbaarheid te uiten voor de samenwerking die we het afgelopen jaar hebben mogen ervaren. Jullie vertrouwen en betrokkenheid hebben onze relatie verrijkt en ons en jullie geholpen om stappen voorwaarts te zetten in de agribusiness en foodsector, in jullie loopbanen en organisaties.

Samen hebben we uitdagingen overwonnen, kansen gecreëerd en talenten gevonden die deze sector versterken. Jullie toewijding aan vooruitgang en kwaliteit is inspirerend en vormt de kern van onze samenwerking.

Terwijl we ons voorbereiden op het nieuwe jaar, kijken we uit naar de voortzetting van onze relatie. Laten we blijven streven naar groei, samenwerking en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden om de sectoren waarin en waarvoor wij werken samen te versterken.

Bedankt voor jullie waardevolle bijdrage en het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld. We kijken ernaar uit om onze banden te versterken en gezamenlijk nieuwe successen te behalen in het komende jaar. Voor nu misschien even wat rust en genieten van goede kerstdagen en een gezellige jaarwisseling! En mocht je de baan die je nog zoekt, nog niet gevonden hebben of de medewerker voor jouw organisatie nog missen, klop in het nieuwe jaar graag bij ons aan!

Een hartelijke groet,

Team Green Career Consult
www.greencareerconsult.nl

Van links naar rechts op de foto:

Johan Grootscholten
Gerard Rasing
Bart van Eikema Hommes
Evert Verboom