Nieuwe Business Unit Manager SAC bemiddeld door GCC

Persbericht

20-6-2018

Dave Koopmans volgt Ruud Schlenter op als Business Unit Manager van SAC Nederland

Dave Koopmans is per 1 juni jongstleden de nieuwe Business Unit Manager van SAC Benelux-Duitsland. Koopmans is een bekende in de melkveehouderijsector en heeft met name in de melktechniek veel internationale ervaring opgedaan die hij vanaf heden zal inzetten voor SAC.

Na de overdracht zal Ruud Schlenter op 1 juli 2018 na bijna 11 jaar dienstverband afscheid nemen van SAC. Schlenter heeft zich als Senior Consultant aangesloten bij het Wageningse recruitment- en loopbaancoachings-bureau Green Career Consult. “Dankzij het netwerk dat ik door de jaren heen heb opgebouwd in de food- en agrisector denk ik veel werkgevers en kandidaten te kunnen verbinden. Het invullen van mijn eigen job was daarbij een mooie start,” aldus Schlenter.

Schlenter draagt SAC met een gerust gevoel over: “Met Dave Koopmans heeft SAC een zeer competente, ervaren en gedreven Business Unit Manager aangesteld.”

Onder Koopmans wil SAC het marktaandeel in de Benelux en Duitsland verder uitbreiden waarbij hoogwaardige melktechniek, klantgerichtheid en goede service voorop zullen staan.

“Samen met onze dealers gaan we ervoor zorgen dat we op alle fronten service centraal stellen, want daar kunnen wij ons op onderscheiden in de markt,” stelt Koopmans.

-einde bericht-

Informatie:

Ruud Schlenter, Senior Consultant Green Career Consult

E-mail:             ruud.schlenter@greencareerconsult.nl
Telefoon:         +31 (0)622 511047