Nieuwsbericht GCC Voorjaar 2022

21363-010-11-copydefvrij-1024×1024

Green Career Consult heeft een uitstekend eerste kwartaal achter de rug!
De vacaturedruk is ongekend hoog, waaruit blijkt dat bedrijven ons goed weten te vinden!
De arbeidsmarkt is zeer overspannen, hetgeen betekent dat de schaarste aan geschikte kandidaten zeer groot is; er zijn sowieso al enige tijd in ons land meer vacatures dan beschikbare kandidaten!
Aan Green Career Consult de uitdaging om het dan toch voor elkaar te krijgen goede bemiddelingen te realiseren! Veelal lukt dat ook!

Gelukkig domineert Covid 19 niet meer ons leven en kunnen wij ons weer vrij bewegen, bedrijven, beurzen en symposia bezoeken en kandidaten ontmoeten! Dat biedt meer trefkansen met goede kandidaten en het biedt ons tevens meer plezier in ons werk! Green Career Consult bezoekt weer vakbeurzen en Jobevents: zo bezochten wij recent de Fruit Logistica in Berlijn.
Wij ontmoeten weer kandidaten op ons kantoor in Wageningen en er worden onderweg weer heel wat kopjes koffie gedronken!

We zijn benieuwd hoe 2022 zich verder zal ontwikkelen. Zoals in elk jaar zijn er kansen en bedreigingen die hun effect op de Agribusiness, Food & Retail en de Groene Ruimte kunnen hebben.
De vreselijke oorlog in de Oekraïene zal zeker ook de sectoren waar wij voor werken raken maar in hoeverre? De maatregelen die genomen gaan worden in verband met het veranderende klimaat kunnen de land en tuinbouw ook raken evenals de fors gestegen energieprijzen. De voorgenomen krimp in de veehouderij en de al langer heersen de vogelpest in de Pluimveehouderij. Maar Nederland is een zeer innovatief land, nog steeds zijn we wereldwijd een belangrijke speler als het gaat om Agribusiness en Food en als we kijken naar onze eigen business, het werven en selecteren van bachelors en masters die willen werken in de Agribusiness, Food & Retail en de Groene Ruimte zijn we positief en zien wij vooral veel kansen!

We hebben momenteel veel interessante vacatures! Klik op deze link voor een actueel overzicht: https://www.greencareerconsult.nl/vacatures/

Heeft u als bedrijf een vacature die u graag met ondersteuning wilt laten invullen: neem contact met ons op en we komen graag kennismaken en bespreken de mogelijkheden!
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan dan gaan we graag met jou in gesprek; daar nemen we ruim de tijd voor en gaan samen met jou op zoek naar jouw competenties en wellicht een passende vacature die wij jou kunnen voorleggen!

Wij wensen iedereen het beste toe en vooral een goed lopend bedrijf en/of een uitdagende leuke baan!

Team Green Career Consult

W: www.greencareerconsult.nl
E: info@greencareerconsult.nl