Nieuwsbericht Green Career Consult zomer 2023

Het is inmiddels alweer halverwege juni 2023 en de zomervakantie staat voor velen voor de deur!

Green Career Consult kan terugkijken op een goed verlopen eerste half jaar met veel nieuwe opdrachten en succesvolle bemiddelingen binnen de branches waarop wij ons focussen: Agri- en Hortibusiness, Food & Retail en de Groene Ruimte. De arbeidsmarkt blijft bijzonder krap en daardoor weten nieuwe opdrachtgevers ons te vinden, omdat zij het vaak zelf niet voor elkaar krijgen de geschikte kandidaten voor hun vacatures te vinden. Gelukkig lukt dat ons vaak wel, maar we moeten echt alle zeilen bijzetten om het voor elkaar te krijgen, maar dat doen we dan ook! Dankzij ons grote netwerk, ons kandidatenbestand en onze searchtechnieken komen we altijd wel in contact met kandidaten die zouden kunnen passen, maar zij hebben in deze overspannen arbeidsmarkt veel te kiezen. Hen dan juist voor onze vacatures te interesseren is een echte uitdaging!

Sinds juni 2023 presenteren wij ons voor Executive Search opdrachten aan de markt met een nieuw label: Green Executives. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier nog beter in contact kunnen komen met Executive Search kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en naar opdrachtgevers die op zoek zijn naar een in Executive Search gespecialiseerd bureau met focus op Agri- en Hortibusiness, Food & Retail en de Groene Ruimte. Voor meer informatie over Green Executives verwijzen we graag naar www.green-executives.nl

En natuurlijk verwijzen wij graag naar onze vacatures en onze dienstverlening! Wellicht zit er iets voor jou tussen en/of wil je als bedrijf een beroep op ons doen. We staan graag voor je klaar!

www.greencareerconsult.nl/vacatures

www.greencareerconsult.nl/opdrachtgevers

Team Green Career Consult

Bart van Eikema Hommes
Gerard Rasing
Johan Grootscholten
Evert Verboom