Tuinbouw Vacatures

Green Career Consult is als Recruitment organisatie heel actief met Tuinbouw vacatures.

tuinbouw vacatures

tuinbouw vacatures

Tuinbouw vacatures

Onze opdrachtgevers in de Tuinbouw sector zijn o.a. actief in Groente en Sierteelt veredeling & vermeerdering, Tuinbouw productie & opkweek, Horticultural turnkey projecten, Horti  Advies & Consultancy,  Gewasbescherming en meststoffen, Tuinbouw totaal toelevering en Innovatieve Tuinbouw ondernemingen wereldwijd.

Green Career Consult voorziet deze opdrachtgevers van bachelors en masters veelal met werkervaring afkomstig van o.a. HAS Den Bosch, Inholland Delft, Aeres Hogeschool Dronten en natuurlijk Wageningen Universiteit (WUR). We hebben een uitgebreid kandidaten netwerk en een bestand van professionals waaruit we kunnen putten om zo te voorzien in de wensen van onze opdrachtgevers.

Als recruitment organisatie constateren wij op basis van de tuinbouw vacatures in de sector een grote behoefte aan Sales & Marketing managers, Teeltspecialisten, Productmanagers, veredelaars, locatiemanagers en Directieleden. Op al deze disciplines kunnen wij op maat talenten leveren, hetgeen blijkt uit ons hoge aantal geslaagde matches de afgelopen jaren.

Internationaal dragen we met onze plaatsingen bij aan de ontwikkeling van de Tuinbouw in regio’s als Azië (o.a. China), Noord Amerika, Afrika (m.n. Oost Afrika), Midden-, Oost- en Zuid Europa. Maar we plaatsen ook Tuinbouw professionals in de ons omringende landen zoals België en Duitsland.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen als werkgever of werknemer in de Tuinbouw of meer in het bijzonder Glastuinbouw met ons te bespreken of als u tuinbouw vacatures heeft open staan.