Voorjaar 2023

We gaan afscheid nemen van het winterseizoen en kijken uit naar het voorjaar, de uitlopende natuur, de langere en lichtere dagen!
Green Career Consult is weer volop aan de slag met uitdagende opdrachten: Recruitment, Loopbaancoaching en Execucive Search!
Aan opdrachten geen gebrek! Ook 2023 zal weer een uitdagend jaar worden met een arbeidsmarkt die nog steeds erg krap is, met veel vacatures en te weinig beschikbare en geschikte kandidaten. Daarom ook nemen steeds meer bedrijven een bureau zoals Green Career Consult in de arm, om zo uiteindelijk toch de vacatures die er zijn ingevuld te krijgen.
Het is ons vak om met geschikte kandidaten in contact te komen en hen voor onze opdrachtgevers te interesseren en te zorgen voor een succesvolle bemiddeling.
We doen dit inmiddels alweer 15 jaar met een focus op bachelors en masters die hun loopbaan willen ontwikkelen binen de Agribusiness, Food & Retail en de Groene Ruimte!
Kent u ons nog niet en bent u opdrachtgever met vacatures of kandidaat op zoek naar werk of loopbaanadvies? Neem contact met ons en wij zullen u niet teleurstellen!

People business, it’s our business!

Team Green Career Consult
www.greencareerconsult.nl

Evert Verboom
Johan Grootscholten
Bart van Eikema Hommes
Gerard Rasing