Nieuwsbrief voorjaar 2024

Green Career Consult wordt net als vorige jaren geconfronteerd met een zeer krappe arbeidsmarkt: veel vacatures, weinig beschikbare kandidaten met name voor specialistische vacatures! We boeken gelukkig regelmatig successen door kandidaten te bemiddelen maar moeten daar veel instrumenten en de nodige creativiteit voor inzetten. Veel uitdagingen dus en we merken dat opdrachtgevers er ook begrip voor kunnen opbrengen dat procedures soms langer duren dan zij en wij zouden willen; inherent aan de huidige arbeidsmarkt.

We merken dat onze aanpak en grondhouding: betrokken, integer en resultaatgericht nog steeds erg worden gewaardeerd door zowel onze opdrachtgevers, waarmee we vaak al jaren verbonden zijn als ook door de kandidaten die wij bemiddelen. Het is een goed teken regelmatig door kandidaten die we eerder bemiddeld hebben weer benaderd te worden omdat zij opzoek zijn naar een volgende positie. Goed luisteren naar de loopbaanwensen van kandidaten en daarbij rekening houdend met competenties en mogelijkheden helpt ons om interessante kandidaten aan opdrachtgevers voor te kunnen stellen en zo opdrachtgevers en kandidaten te verbinden en tevreden te stellen.

We zijn benieuwd wat 2024 Green Career Consult gaat brengen. We zijn het eerste kwartaal alvast goed begonnen! Schroom niet om ons te benaderen als u als opdrachtgever met een lastige vacature zit die maar niet ingevuld wordt, of indien je als kandidaat op zoek bent naar een nieuwe uitdaging: ga met één van ons het gesprek aan en je zult merken dat wij ons goed in jouw wensen kunnen verplaatsen en dankzij ons grote netwerk en kennis van de markt voor jou van betekenis kunnen zijn.

Goed te vermelden is ook, dat we bezig zijn een nieuw label in de markt te zetten: Green Executives

Voor kandidaten die op zoek zijn naar een zwaardere leidinggevende positie en voor bedrijven die op zoek zijn naar een commissaris, directielid of interim manager; een website met informatie over hoe wij werken, en ook op executive-niveau opdrachtgevers en kandidaten van dienst kunnen zijn.

Wij wensen opdrachtgevers, nieuw of bestaand, en kandidaten die ons al kennen of voor het eerst met ons in contact komen, een goed en werkzaam jaar toe en succes bij alles wat jullie ondernemen!

Onderstaande links verwijzen naar vacatures die op onze website staan en die wij graag onder jullie aandacht willen brengen:

Team Green Career Consult

Evert Verboom
Johan Grootscholten
Bart van Eikema Hommes
Gerard Rasing