Evert

Evert Verboom (1959)
Managing Partner/Senior Consultant

Na mijn studie aan de Agrarische Hogeschool in Dronten (afstudeerrichtingen Veehouderij en Bedrijfskunde) heb ik de STOAS Lerarenopleiding Dierhouderij afgerond. Aan de Universiteit Wageningen volgde ik Open Universitair Onderwijs, vakgebied bodem-plantrelaties. Volgde diverse verkooptrainingen en de opleidingen NIMA A en B, een opleiding gericht op adviesvaardigheden en in 2017 een opleiding tot professioneel loopbaancoach.

Loopbaan

  • Ruim twintig jaar gewerkt in het bedrijfsleven in commercieel technische functies: zakelijke dienstverlening agrarisch intercedent bij Randstad Uitzendbureau, salesmanager meststoffen en mineralen voor de mengvoederindustrie, potgrondindustrie, gewasbeschermingsmiddelenindustrie en zaadindustrie bij Sibelco Minerals Europe (Ankerpoort)
  • Zakelijke dienstverlening adviseur/manager werving & selectie & loopbaanontwikkeling bij Agriment, Stoas en P&O Services Groep
  • In januari 2008 gestart als ondernemer met Green Career Consult, inmiddels een Maatschap met meerdere partners/collega’s.

Kenmerken
Ambitieus, gedreven, mensgericht, betrokken. People business binnen de Agribusiness, Food en de Groene Ruimte is mijn passie.

Binnen Green Career Consult ben ik als managing partner en senior consultant vooral bezig met:

  • Toeleverende en verwerkende bedrijven gericht op de sectoren Veehouderij en Akkerbouw/Open teelten en (glas)Tuinbouw;
  • Organisaties die zich bezig houden met onderhoud, inrichting en beleid gericht op het landelijk gebied: de Groene Ruimte;
  • Het Hogere Groene Onderwijs;
  • De zakelijke dienstverleners die zich richten op de Agribusiness;

In de uitvoering ben ik bezig met alle vormen van Recruitment incl. Executive search en tevens houd ik mij bezig met Loopbaancoaching en Outplacement. Tevens ben ik managing partner van Green Career Consult.

Ik zie uit naar de ontmoetingen met u als kandidaat of opdrachtgever.